Contact – Servicii funerare 1 Decembrie – Titan

Servicii funerare 1 Decembrie

Agenia noastra si-a extins aria de activitate, pentru a putea ajuta cat mai multe familii aflate intr-un moment greu si foarte trist din viata lor. Pentru ca dorim sa le fim aproape, adica un sprijin real exact in momentul in care au cea mai mare nevoie, este suficient sa fim contactati prin telefon, posta electronica sau direct la sediile noastre, si echipa noastra de servicii funerare 1 Decembrie va va raspunde cu cea mai mare promptitudine. Va vom consilia in absolut tot ce trebuie sa stiti ca sa puteti depasi un moment atat de dificil.

Suntem o firma care ofera servicii de calitate, la standarde inalte, ocupandu-ne cu seriozitate si multa atentie de fiecare detaliu in parte, oricat ar parea acesta de nesemnificativ.

Telefon:

0722 882 411 / 0761 588 895

E-mail:

office@funerare-nonstop.ro

Adrese:
Magazin 1: Str. Theodor Pallady Nr. 2 (vizavi de Piata Salajean, langa Piraeus Bank)

Servicii funerare Titan oferite de Agentia Funerara Paul

Cu siguranta, putem fi contactati si direct la sediile noastre, daca sunteti in zonele respective si preferati sa luati legatura cu noi in mod direct. Daca sunati la numerele de telefon 0722 882 411 sau 0761 588 895, agentii nostri vor prelua fiecare apel si veti beneficia in cel mai scurt timp de serviciile complete pe care le punem la dispozitie. Unul dintre sediile noastre unde ne puteti gasi oricand, este cel din cartierul Titan. Promptitudinea de care dam dovada in fiecare caz in parte ne-a adus, de-a lungul timpului, un bun renume, reusind sa alinam durerea si suferinta multor familii. Puteti obtine cele mai bune servicii funerare Titan, doar sunand la numerele de telefon mentionate mai sus, sau contactandu-ne prin e-mail.

Paleta diversificata de servicii funerare in Salajan

Pentru ca am dorit sa simplificam cat mai mult posibil demersurile familiilor indoliate, agentia noastra a creat o serie de pachete funerare, fiecare dintre ele continand insa tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare decenta. Este o paleta diversificata, din care puteti alege pachetul care se potriveste cel mai bine conditiilor dumneavoastra sau preferintelor pe care le aveti. Pornind de la preturi foarte scazute, pachetele respective, oferite de servicii funerare Salajan, acopera toate amanuntele ce apartin unui astfel de moment.

Pentru a afla informatii detaliate legate de aceste servicii, contactati-ne la unul din magazinele noastre sau la telefon.

Magazin 2: Piata Obor (intrarea prin spatele Pietii Obor, vizavi de Pompe Aversa)

Magazin 3: Sos. Pantelimon Nr. 340-342 (In incinta spitalului Sf. Pantelimon, langa Biserica)

Magazin 4: Sos. Pantelimon Nr. 291

Organizarea de parastase, cu servicii funerare Salajan si Titan

Vrem sa precizam ca servicii funerare in Salajan sau in Titan cuprind mai multe aspecte care tin nu doar de inmormantare, dar si de ritualurile adiacente, cum ar fi organizarea de parastase. Avandu-ne alaturi, dumneavoastra, practic, nu trebuie sa va mai ocupati de aceasta problema, deoarece fiecare detaliu intra in sarcina noastra, de la inceput si pana la final. Ne ocupam de achizitionarea alimentelor, stabilirea felurilor de mancare si prepararea lor, precum si de alegerea locatiei, bineinteles, acest lucru facandu-se in functie de preferintele pe care le manifestati.

Nu ezitati si contactati-ne la numerele de telefon amintite sau pe adresa de e-mail, pentru a afla in ce constau aceste servicii. Va vom raspunde cu promptitudine si va asiguram ca veti gasi in noi un prieten de nadejde in momentele atat de grele din viata.

Numele tau:

Email-ul tau

Subiect:

Mesajul tau:

[wpgdprc "Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web."]

Gratuit cu talon de pensie

Beneficiati de servicii funerare complete!

talon de pensie

PE LOC! Primiti diferenta de bani dintre costul serviciilor funerare alese si valoarea ajutorului de inmormantare!

Click aici pentru detalii !
Vanzari in Rate
Agentia Funerara Paul va ofera posibilitatea platii in rate. Documente necesare:
  • pensionar decedatul
  • talon de pensie si certificat deces original + buletin
  • copie apartinator decedatului
Consiliere GRATUITA
consiliere gratuita

Contactati consilierii nostri pentru suport si instruire gratuita!

Tel: 0722 882 411

Top