Transporturile auto uzuale ( spital – acasa, capela, biserica sau la cimitir ) se efectueaza cu auto speciale autorizate tip dubita cu geamuri exterioare ( mercedes Vito si Wv Transporter – modele noi), iar la cerere asiguram auto funerare tip “DRIC”.

Parte a serviciilor funerare complete pe care le asiguram clientilor nostri, agentia noastra de pompe funebre va sta la dispozitie pentru transport funerar cu mijloace corespunzatoare, ce difera in functie de tipul transportului. Detinem autorizatie pentru oferirea acestor servicii, precum si resursele necesare (masini si soferi experimentati) pentru asigurarea desfasurarii acestora in cele mai bune conditii.

Serviciile de transport funerar sunt incluse si in pachetele funerare oferite de catre agentia noastra de pompe funebre, in anumite cazuri acestea fiind optionale.

Cele mai populare aranjamente florale pentru inmormantare sunt jerbele si coroanele. Pentru realizarea acestora, dispunem de personal cu simt estetic care, impreuna cu dumneavoastra, va da nastere unor aranjamente intr-adevar remarcabile din punct de vedere al aspectului.

In realizarea lor, tinem cont de cerintele, nevoile si nu in ultimul rand, preferintele dumneavoastra in materie de dimensiuni, tipul florilor dorite, paleta cromatica predominanta si alte aspecte asemanatoare.

Serviciile de organizare parastase includ in primul rand stabilirea meniului ce urmeaza a fi servit cu ocazia acestei slujbe religioase, precum si a cantitatii de mancare necesara a fi preparata in functie de numarul persoanelor participante. Ne ocupam de cumparaturi, gatitul si servirea preparatelor, scapandu-se astfel de aceste griji.

Asiguram coliva si colacii pentru biserica ce urmeaza a fi sfintite si mai apoi impartite. In cazul in care doriti organizarea parastasului in cadrul unui restaurant, va suntem alaturi pentru a gasi cea mai potrivita locatie.

Agentia noastra de pompe funebre ofera serviciile de organizare parastase pentru oricare dintre perioade, prin intermediul carora va ajuta sa va aratati cel mai bine dragostea si pretuirea fata de persoana decedata.

Fie ca este vorba de accesorii practice, ce constau in obiecte si articole indispensabile in cadrul unei ceremonii de inmormantare, sau accesorii funerare cu rol decorativ, ce reflecta grija si atentia in operatiunea de organizare, va punem la dispozitie o gama completa a acestor tipuri de produse pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Suntem alaturi de dumneavoastra in ceea ce priveste organizarea completa a inmormantarii, iar in acest sens, va oferim o gama variata de accesorii, disponibile la preturi avantajoase, numai la agentia noastra de pompe funebre.

Alegerea unei urne funerare presupune la fel de multa atentie ca si in cazul alegerii unui sicriu deoarece, in ciuda faptului ca nu contine trupul intreg, pastreaza totusi ceea ce a ramas din acesta, cenusa persoanei iubite care merita sa fie tratata cu respect pana la sfarsit, indiferent ca a ales sa fie incinerata sau ingropata.

Pe langa gama variata de sicrie, agentia noastra de pompe funebre comercializeaza si urne funerare disponibile cu mai multe modele, pentru ca dumneavoastra sa il alegeti pe cel mai potrivit. Sunt confectionate din materiale de calitate, si au marimi si forme diferite. Modele mai simple sau mai complexe, reprezinta mai mult decat simple recipiente, ci modalitatea ideala prin care puteti avea alaturi persoana decedata pentru mai mult timp, pana va obisnuiti cu gandul trecerii acesteia in nefiinta.

Modelele de urne funerare propuse de catre Agentia Funerara Paul se remarca prin simplitate, eleganta si bun gust.