Servicii Funerare Sector 2 Sector 3

Suntem o agentie funerara care doreste in primul rand sa fie alaturi de cei aflati in durere, de aceea ne-am straduit si ne straduim continuu ca, prin serviciile noastre, sa alinam pe cat se poate suferinta familiilor care au pierdut pe cineva drag din sanul lor. Agentia Funerara Paul cu servicii funerare sector 2, sector 3 furnizeaza acestor familii tot ceea ce este necesar pentru a aduce un ultim omagiu plin de demnitate si piosenie celui trecut in lumea dreptilor.

Harta servicii funerare Sector 2 – Sector 3

Noi intelegem tristetea familiilor indurerate, de aceea le asiguram ca le suntem un sprijin de nadejde din toate punctele de vedere, inca din primul moment in care ne vor aduce la cunostinta tragicul eveniment si pana in ultima etapa a procesului funerar. Pentru ca vrem sa venim in intampinarea cat mai multor familii indurerate, ne desfasuram activitatea pe o arie mai larga, iar primul nostru magazin este localizat in strada Theodor Pallady Nr. 2, langa Piraeus Bank si vizavi de Piata Salajean. Trebuie doar sa ne contactati, iar noi vom prelua toate grijile legate de desfasurarea unei inmormantari decente, cu respectarea tuturor ritualurilor si a traditiilor mostenite. Puteti alege din gama variata de pachete funerare pe cel care se potriveste ideilor dumneavoastra.

 

Servicii funerare Pantelimon – Magazin 1

Magazinul se afla pe Soseaua Pantelimon 291, langa Spitalul Pantelimon


Servicii funerare Pantelimon – Magazin 2

Magazinul se afla pe sos. Pantelimon nr 340-342, in incinta spitalului Sf. Pantelimon, langa Biserica


Servicii funerare Obor

Magazinul se afla in Piata Obor, intrarea prin spatele Pietii Obor, vizavi de Pompe Aversa

sector


Servicii funerare Theodor Pallady

Magazinul se afla pe str. Theodor Pallady Nr. 2, situat vizavi de Piata Salajean, langa Piraeus Bank

Deoarece grija noastra principala este sa alinam cat de mult se poate din durerea familiilor indoliate, am cautat sa venim in intampinarea lor cu servicii de calitate, de care sa poata beneficia oricine. Agentia Funerara Paul cu Servicii funerare Obor pune la dispozitie un set de pachete funerare care se adreseaza si celor mai nevoiase familii. Oferim inmormantare gratuita pensionarilor decedati, doar pe baza talonului de pensie. In plus, daca pachetul ales de familie este mai ieftin decat ajutorul acordat de stat pentru inmormantare, vom inmana familiei diferenta de bani, chiar in momentul incheierii contractului, fara ca aceasta sa mai fie nevoita sa treaca prin corvoada birocratiei. Noi ne ocupam de ridicarea ajutorului de la Casa de Pensii si de absolut tot ceea ce trebuie facut in aceasta situatie trista. Magazinul nostru se afla in Piata Obor, avand intrarea prin spatele pietii.

In cadrul ofertei noastre, ne angajam sa intocmim toate documentele necesare inhumarii, pregatirea decedatului si imbalsamarea lui, a sicriului, asiguram transport funerar, precum si locul in care decedatul va fi inhumat.

Familiile indurerate au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama foarte variata de pachete funerare, puse la dispozitia lor de catre Agentia Funerara Paul cu Servicii funerare Pantelimon. Variantele noastre pornesc de la cele mai simple si modeste, pana la indeplinirea exigentelor celor mai sofisticate, in functie de posibilitatile si dorintele fiecarei familii.

Tot noi ne ocupam si de aranjamentele florale, care sunt realizate in mod artistic de personal calificat, cu simt estetic si multa experienta. Jerbele de flori si coroanele sunt alcatuite insa in functie de preferintele dumneavoastra in ceea ce priveste tipul florilor sau paleta cromatica dominanta.

Va stam la dispozitie si cu organizarea parastaselor, ocupandu-ne de toate detaliile ce apartin de acestea, incepand chiar cu achizitionarea alimentelor si prepararea felurilor de mancare. Ajutam astfel familiile indurerate sa aduca un ultim omagiu persoanei dragi pe care au pierdut-o. Puteti sa ne contactati si la magazinul nostru din Soseaua Pantelimon, nr. 340-342, din incinta Spitalului Sfantul Pantelimon.

Gratuit cu talon de pensie

Beneficiati de servicii funerare complete!

talon de pensie

PE LOC! Primiti diferenta de bani dintre costul serviciilor funerare alese si valoarea ajutorului de inmormantare!

Click aici pentru detalii !
Vanzari in Rate
Agentia Funerara Paul va ofera posibilitatea platii in rate. Documente necesare:
  • pensionar decedatul
  • talon de pensie si certificat deces original + buletin
  • copie apartinator decedatului
Consiliere GRATUITA
consiliere gratuita

Contactati consilierii nostri pentru suport si instruire gratuita!

Tel: 0722 882 411

Top