Agentia Funerara Paul pune la dispozitie servicii de incinerare funerara. Avem pregatite doua tipuri de pachete complete pentru clientii nostri: pachete pentru domiciliu si pachete pentru spital. In fiecare dintre cele doua pachete sunt incluse toti pasii pe care in mod normal ar trebui sa ii urmezi tu pentru a organiza serviciile funerare si incinerarea atunci cand o persoana draga se stinge din viata.

Incinerarea nu este o practica moderna. Aceasta are o vechime de peste 200 de ani si a aparut pentru prima data in Anglia. Este una din cele mai folosite forme de inmormantare in diverse culturi. In Romania, desi majoritatea culturilor religioase aleg procesul de inhumare, noi venim in ajutorul tau si cu servicii de incinerare daca aceasta este metoda dorita.

 

domiciliu

spital

Cum se realizeaza o incinerare

Procesul de incinerare are loc doar in unitati dotate si specializate pentru astfel de evenimente. Acestea sunt cunoscute sub numele de crematorii. In Bucuresti incinerarea se poate face in crematorii publice sau crematorii private. Prin incinerare, corpul este introdus in camere dotate corespunzator si izolate la temperaturi inalte. Ramasitele rezultate sub forma de cenusa pot fi pastrate de cei dragi din familie intr-o urna funerara.

Agentia Paul are grija de toate aspectele pentru organizarea unei incinerari, de la pregatirea corpului persoanei defuncte, pana la transportul funerar si toate actele necesare la crematoriu. Pentru a fi pregatit de incinerare, corpul persoanei decedate trebuie igienizat si pregatit corespunzator. Sunt indepartate toate elementele (bijuterii, dispozitive medicale) care contin substante ce pot cauza potentiale explozii in urma interactiunii cu focul. Dupa procesul de igienizare, decedatul se aseaza in cosciugul ales de cei dragi. Noi ne ocupam de toate aceste aspecte cand optezi pentru pachete funerare complete. Avem o gama variata de sicrie pentru toate bugetele.

Acte necesare pentru incinerare

  • Certificat de deces.
  • Copie certificat de constatare a decesului.
  • Certificat de imbalsamare.
  • Adeverinta de incinerare.
  • Act de identitate al persoanei care solicita o incinerare.
  • Act de stare civila care atesta gradul de rudenie al persoanei care solicita incinerarea, fata de defunct.
  • Autorizatie sanitara de transport – eliberata de DSP teritorial.
  • Act prin care se dovedeste exprimarea legala a persoanei decedate de a fi incinerata, optional.