Servicii Funerare Complete -Agentia Funerara Paul

Incinerare

Incinerare -Agentia Funerara Paul

Agentia Funerara Paul pune la dispozitie servicii de incinerare funerara. Avem pregatite doua tipuri de pachete complete pentru clientii nostri: pachete pentru domiciliu si pachete pentru spital. In fiecare dintre cele doua pachete sunt incluse toti pasii pe care in mod normal ar trebui sa ii urmezi tu pentru a organiza serviciile funerare si incinerarea atunci cand o persoana draga se stinge din viata.

Incinerarea nu este o practica moderna. Aceasta are o vechime de peste 200 de ani si a aparut pentru prima data in Anglia. Este una din cele mai folosite forme de inmormantare in diverse culturi. In Romania, desi majoritatea culturilor religioase aleg procesul de inhumare, noi venim in ajutorul tau si cu servicii de incinerare daca aceasta este metoda dorita.

Cum se realizeaza o incinerare

Procesul de incinerare are loc doar in unitati dotate si specializate pentru astfel de evenimente. Acestea sunt cunoscute sub numele de crematorii. In Bucuresti incinerarea se poate face in crematorii publice sau crematorii private. Prin incinerare, corpul este introdus in camere dotate corespunzator si izolate la temperaturi inalte. Ramasitele rezultate sub forma de cenusa pot fi pastrate de cei dragi din familie intr-o urna funerara.

Agentia Paul are grija de toate aspectele pentru organizarea unei incinerari, de la pregatirea corpului persoanei defuncte, pana la transportul funerar si toate actele necesare la crematoriu. Pentru a fi pregatit de incinerare, corpul persoanei decedate trebuie igienizat si pregatit corespunzator. Sunt indepartate toate elementele (bijuterii, dispozitive medicale) care contin substante ce pot cauza potentiale explozii in urma interactiunii cu focul. Dupa procesul de igienizare, decedatul se aseaza in cosciugul ales de cei dragi. Noi ne ocupam de toate aceste aspecte cand optezi pentru pachete funerare complete. Avem o gama variata de sicrie pentru toate bugetele.

Acte necesare pentru incinerare

  • Certificat de deces.
  • Copie certificat de constatare a decesului.
  • Certificat de imbalsamare.
  • Adeverinta de incinerare.
  • Act de identitate al persoanei care solicita o incinerare.
  • Act de stare civila care atesta gradul de rudenie al persoanei care solicita incinerarea, fata de defunct.
  • Autorizatie sanitara de transport – eliberata de DSP teritorial.
  • Act prin care se dovedeste exprimarea legala a persoanei decedate de a fi incinerata, optional.
Copil-inger-Agentia-Funerara-Paul-3

Incinerare umană pret – Află tarifele corecte și transparente pentru serviciile de incinerare umană

Când vine vorba de pregătirea unei ceremonii de înmormântare, incinerarea umană poate fi o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar. Tarifele variază în funcție de diferiți factori, cum ar fi locația, pachetul de servicii și opțiunile de personalizare.

Companiile care oferă servicii de incinerare umană trebuie să ofere tarife corecte și transparente, astfel încât să ai o idee clară asupra costurilor implicate. În plus, poți alege opțiuni suplimentare, cum ar fi urne funerare sau aranjamente florale, pentru a personaliza ceremonia după preferințele tale și ale familiei.

Pret incinerare umană București – Află tarifele corecte și transparente pentru incinerarea umană în București, Ilfom și împrejurimi. Găsește cel mai bun preț pentru serviciile de incinerare umană și asigură-ți o alternativă la înmormântarea tradițională. Contactează-ne pentru informații suplimentare

Incinerare umană – O alternativă la înmormântarea tradițională în creștere de popularitate

Incinerarea umană este o alternativă la înmormântarea tradițională care a câștigat popularitate în ultimii ani. Aceasta presupune arderea trupului persoanei decedate într-un crematoriu specializat, urmat de colectarea și depozitarea cenușii într-un recipient dedicat. Incinerarea este o opțiune preferată de multe persoane datorită unor avantaje precum costuri mai mici și o mai mare flexibilitate în ceea ce privește locul și modul de depozitare a cenușii.

Pentru a afla mai multe despre incinerarea umană, inclusiv procesul propriu-zis, costuri, opțiuni de depozitare a cenușii și regulile și reglementările care trebuie respectate, contactează-ne. Echipa noastră experimentată și dedicată este aici pentru a-ți oferi suportul necesar în aceste momente dificile.

Scroll to Top