Servicii Funerare Complete -Agentia Funerara Paul

Organizare Parastas

Prin inmormantarea unei persoane este ingropat doar trupul, nu si amintirea celui sau celei care a facut parte din viata noastra, pentru ca aceasta va ramane vesnic intiparita in memoria noastra, iar astfel si persoana respectiva va trai, in mod simbolic, in continuare. In acest sens, va oferim servicii profesionale de organizare parastase, prin care agentia noastra de servicii funerare urmareste sa va faciliteze munca ce presupune punerea la punct a unei astfel de slujbe.

In ce constau serviciile de organizare parastase

Serviciile de organizare parastase includ in primul rand stabilirea meniului ce urmeaza a fi servit cu ocazia acestei slujbe religioase, precum si a cantitatii de mancare necesara a fi preparata in functie de numarul persoanelor participante. Ne ocupam de cumparaturi, gatitul si servirea preparatelor, scapandu-se astfel de aceste griji.

Asiguram coliva si colacii pentru biserica ce urmeaza a fi sfintite si mai apoi impartite. In cazul in care doriti organizarea parastasului in cadrul unui restaurant, va suntem alaturi pentru a gasi cea mai potrivita locatie.

Cand aveti nevoie de serviciile de organizare parastase

Slujba de pomenire a mortilor, prin organizarea de parastase, ne rugam pentru persoana trecuta in nefiinta, pentru odihna vesnica a acesteia si iertarea pacatelor. Este important de stiut ca o astfel de slujba religioasa se organizeaza in anumite perioade ale anului, la intervale de timp bine stabilite conform traditiei crestine:

  • la 3, 9 si 40 de zile dupa moarte
  • la 3, 6 si 9 luni
  • la un an
  • in fiecare an, pana se indeplinesc 7 ani de la moarte

Agentia noastra ofera serviciile de organizare parastase pentru oricare dintre perioadele amintite, prin intermediul carora va ajuta sa va aratati cel mai bine dragostea si pretuirea fata de persoana decedata.

Ingeri-langa-cosciug-maro-Agentia-Funerara-Paul-1

Organizare Parastas București și Ilfov

Siguranța organizării unui parastas este importantă pentru orice familie. Suntem aici să vă ajutăm să aveți parte de un parastas cu adevărat special și personalizat, astfel încât să puteți onora memoria persoanei dragi cu un serviciu religios și tradițional. De la împărtășanie la slujba religioasă și de la tradițiile funerare la accesorii funerare, oferim servicii complete de organizare a parastasului în București și împrejurimi.

Organizăm parastasuri pentru cimitire din București și împrejurimi, iar serviciile noastre includ tot ceea ce aveți nevoie pentru un parastas respectuos și emoționant. Punem la dispoziția dumneavoastră toate accesoriile necesare, precum lumânări, clopote, icoane și aranjamente florale pentru a vă ajuta să personalizați serviciul într-un mod care să reflecte stilul și credințele personale ale persoanei dragi.

În plus, suntem aici să vă ajutăm să faceți față și problemelor administrative, cum ar fi obținerea certificatelor și autorizațiilor necesare, pentru a asigura că totul este conform cu legile în vigoare. Ne ocupăm de toate detaliile și suntem alături de dumneavoastră în aceste momente dificile.

Suntem specializați în servicii funerare și suntem mândri să oferim cele mai bune servicii de organizare a parastasului pentru a vă ajuta să vă onorați și să vă comemorați persoana dragă. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a organiza un parastas în memoria persoanei dragi cu adevărat special.


Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de organizare parastas profesionist și de încredere în București, suntem aici pentru a vă ajuta. Oferim servicii complete de organizare a parastasului, inclusiv împărtășanie, slujbă religioasă, tradiții funerare și multe altele.

Suntem specializați în organizarea parastasurilor în cimitirele din București și împrejurimi, astfel încât suntem bine pregătiți să vă oferim servicii personalizate pentru a vă ajuta să vă onorați și să vă comemorați persoana dragă într-un mod adecvat și respectuos.

Ne-am angajat să oferim cele mai bune servicii de organizare parastas, și suntem dedicați să oferim servicii de calitate, indiferent de circumstanțe. De la accesorii funerare la servicii religioase, vă putem ajuta să planificați un parastas care va fi memorabil și emoționant.

Statuie-inger-Agentia-Funerara-Paul

Organizare parastas 40 zile

Organizarea unui parastas la 40 de zile dupa moartea unei persoane reprezinta o traditie straveche in cultura romaneasca. Aceasta slujba religioasa are un rol important in procesul de doliu si face parte din ritualurile funerare care se respecta cu sfintenie. Prin intermediul serviciilor noastre de organizare parastase la 40 de zile, dorim sa va ajutam sa respectati aceasta traditie si sa faceti totul cu demnitate si respect pentru persoana care a trecut in nefiinta.

Dincolo de partea religioasa, organizarea unui parastas la 40 de zile este o ocazie de a aduna familia si prietenii apropiati pentru a se ruga impreuna pentru sufletul persoanei care a plecat dintre noi. Prin intermediul serviciilor noastre de organizare parastase, ne ocupam de toate detaliile necesare pentru ca aceasta slujba religioasa sa fie una demna si fara griji pentru dumneavoastra.

Asadar, daca doriti sa organizati un parastas la 40 de zile dupa moartea unei persoane dragi, contactati-ne si va vom ajuta sa organizati totul cu demnitate si respect. Suntem aici sa va sustinem si sa va oferim servicii de cea mai buna calitate, pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe procesul de doliu si rugaciune.

Scroll to Top