Servicii Funerare Complete -Agentia Funerara Paul

Servicii Funerare Ilfov: Adio Liniștit și Respectuos pentru Cei Dragi

Pierderea unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat poate fi un moment dificil, iar organizarea serviciilor funerare poate adăuga stres suplimentar la această perioadă de doliu. Cu toate acestea, există oameni care se pot ocupa de acest aspect, astfel încât dumneavoastră să puteți să vă concentrați pe a fi alături de cei dragi. Serviciile funerare din Ilfov -Agenția Funerară Paul sunt aici pentru a vă ajuta să treceți prin acest proces cu încredere și cu respect față de memoria celui drag.

Servicii Funerare Complete în Ilfov

Serviciile funerare din Ilfov oferă o gamă completă de servicii pentru a vă ajuta să organizați un adio liniștit pentru cei dragi. Acestea includ:

 • Aranjarea trupului
 • Transportul trupului la cimitir sau crematoriu
 • Închirierea unui loc de veci
 • Organizarea înmormântării sau a unei slujbe religioase
 • Îngrijirea florilor și a coroanelor
 • Preluarea tuturor documentelor necesare

Echipa Noastră de Experți în Servicii Funerare

Echipa noastră de experți în servicii funerare din Ilfov este compusă din profesioniști care înțeleg importanța acestui moment dificil. Ei vor fi alături de dumneavoastră la fiecare pas, oferindu-vă suport emoțional și profesional în același timp. Personalul nostru este bine instruit și experimentat în organizarea serviciilor funerare, astfel încât să puteți fi siguri că totul va fi gândit și planificat cu atenție.

Prețuri Competitive pentru Servicii Funerare în Ilfov

Ne dorim să oferim servicii funerare de calitate la prețuri competitive, astfel încât să fim accesibili pentru toți. Oferta noastră de servicii funerare include opțiuni flexibile, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Prețurile noastre transparente și competitive vă permit să vă planificați bugetul în mod adecvat, fără surprize neplăcute sau costuri ascunse.

Serviciile funerare din Ilfov -Agenția Funerară Paul sunt aici pentru a vă oferi un sprijin solid și profesional în acest moment dificil. Echipa noastră de experți în servicii funerare se va ocupa de tot, astfel încât dumneavoastră să puteți fi alături de cei dragi și să vă concentrați pe a-i aduce aminte cu respect și cu drag. Oferta noastră de servicii funerare complete la prețuri competitive vă permite să organizați un adio liniștit și respectuos pentru cei dragi, fără stres suplimentar.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare complete din Ilfov.

Inger-cu-aripi-mari-Agentia-Funerara-Paul-1

Servicii Funerare Ilfov

În conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, Agenția Funerară Paul se ocupă până în cel mai mic detaliu de întregul proces de înmormântare în cadrul pachetului de servicii funerare bucurești, care constă în:

 • întocmirea tuturor documentelor necesare pentru înhumare (certificat constatator deces, certificat de îmbălsămare etc);
 • pregătirea decedatului (spălare, toaletare, bărbierit, cosmetizare și îmbrăcare);
 • imbalsamarea decedatului;
 • pregătirea sicriului (îmbrăcare, tapitare, scriere pe cruce);
 • eliberarea de la Primărie a certificatului propriu-zis de deces, adeverinței de înhumare și autorizației de la Sanepid pentru depunerea decedatului la capela;
 • transport funerar;
 • pregătirea cortegiului funerar, asigurând la cerere și mașini speciale pentru transportul persoanelor participante la procesiunea funerară;
 • aranjamente florale (jerbe, coroane, buchete din flori naturale din floraria proprie);
 • asigurarea capelei și a bisericii;
 • locuri de veci pe 7 ani cu posibilitate de cumpărare pe veci.

Funerare Ilfov

Pentru că echipa de servicii funerare bucurești “Agenției Funerare Paul” înțelege tristețea familiilor indurerare atunci când pierd pe cineva drag, acționând în conformitate cu dorințele dvs, ne putem ocupă în detaliu de întreg protocolul de înmormântare:

 • ÎNTOCMIREA TUTUROR DOCUMENTELOR NECESARE ÎNHUMĂRII
 • CONSTATAREA DECESULUI (eliberarea unui certificat constatator din care rezultă cauzele morții)
  Punem la dispoziția dvs. un medic care se va deplasa NON STOP la orice adresa în maxim o ora de la anunțarea decesului
 • IMBALSAMAREA (se efectuează numai după obținerea certificatului constatator al decesului)
  Avem personal calificat și competent pentru acest delicat și dificil act medical pentru care echipa noastră eliberează certificat de îmbălsămare prin care garantăm calitatea serviciului prestat
 • TOALETARE DECEDAT (spălat, îmbrăcât, cosmetizat)
  Acest serviciu include spălarea, igienizarea, barbierirea, cosmetizarea, îmbrăcarea să, așezarea în sicriu a decetatului
 • ÎNCHIRIEREA CATAFALC
  Acesta este un suport sofisticat pe care se așează sicriul fie la domiciliu decedatului fie la capela sau biserica. Acesta înlocuiește printr-un design modern tradiționalele și iesitele din uz mese sau scaune pe care le foloseam majoritatea oamenilor în trecut
 • OBȚINEREA CERTIFICATULUI DE DECES ȘI ADEVERINȚă DE ÎNHUMARE
  Pentru obținerea certificactului de deces și a adeverinței de înhumare de către echipa noastră, sunt necesare următoarele acte:
  – constatarea de deces;
  – buletinul de identitate al decedatului;
  – certificatul de naștere al decedatului.
 • AUTORIZAȚIE DEPUNERE CAPELA SANEPID
  Pentru depunerea decedatului la unele capele se solicită o autorizație de la sanepid care se obține în baza certificatului de deces + adeverita de înhumare + certificatul de îmbălsămare
 • AUTORIZAȚIA DE TRANSPORT ÎNTR-O ALTĂ LOCALITATE
  Acte necesare: certificatul de deces + adeverita de înhumare + certificatul de îmbălsămare
 • AVIZ PROCURATURA
  Se solicită de către primărie în vederea eliberării certificatului de deces în câteva cazuri:
  – declararea tardivă a decesului (adică la mai mult de 72 de ore de la survenirea acestuia sau în cazuri de moarte suspectă (accidente, crime, traume, fracturi, violente, etc.)
 • MANIPULARE DECEDAT – SICRIU
  Constă în deplasarea sicriului cu decedatul fie de la locuința acestuia la capela sau la biserica, cimitir, fie de la spital la domiciliu sau capela, cimitir
  * Manipularea sicriului este opțională la toată gama de sicrie și pachete funerare
 • ELIBERAT AJUTOR DE ÎNMORMÂNTARE
  Conform legiilor în viguare, fiecare pensionar beneficiază de un ajutor de înmormântare. Pentru intoccmirea și ridicarea ajutorului de înmormântare, sunt necesare următoarele acte:
  – certificatul de deces – copie + original
  – talonul de pensie – original
  – cerere tip
  – declarație pe propria răspundere
  – împuternicire
 • ARANJAMENTE FLORALE
  Prin floraria proprie va punem al dispoziție toată gama existența în domeniu pentru a putea arată aprecierea, compasiunea și regretul față de persoană decedată. De la cea mai simplă și banală garoafă până la cele mai sofisticate și exigențe aranjamente florale – JERBE, COROANE, BUCHETE, aranjamente pentru capacul sicriului și pentru cortegiul funerar. Puneți-ne la încercare fantezia în domeniul aranjamentelor florale!
 • COȘ BISERICA
  Prin tradiția creștin ortodoxă, un coș bisericesc trebuie să conțînă:
  – produse de panificație (cap, prescură arhanghel) + 12 japoneze
  – o sticlă de vin roșu
  – 1 mir (vin amestecat cu ulei)
  – colivă
  – 2 prosoape cu lumânare pentru preot și dascăl
  – batiste cu lumânare și bănuț
 • ORGANIZĂRI PARASTASE
  De-a lungul timpului am interacționat cu multe locații unde se pot organiza parastase pentru pomenirea morților și slujbe de pomenire.
  Totodată va putem asigura stil chatering pachete cu pomană pentru parastas care conțîn pe lângă veselă (farfurie, cană, lingură sau furculiță) hrană caldă și rece la prețuri cuprinse între 40 și 60 lei în funcție de complexitate
 • ASIGURĂM LOCURI DE VECI – CU POSIBILITATE DE CUMPĂRARE
  La cererea dvs. va putem asigura o gama variată de oferte în domeniu cu prețuri minime pentru 7 ani
 • PRACTICĂ CIMITERIALA – BISERICEASCĂ
  Pe lângă banalii saci de osemite, va putem asigura și colectarea osemintelor și transhumanța dintr-un cimitir în altul, inhumari și deshumari urne și oseminte, deasemenea va putem oferi serviciul bisericesc de “MAISTRU DE CEREMONIE”, adică personal certificat pentru bunul mers al serviciului religios. Ne ocupăm de tot ce ține de logistică și organizare (așezarea persoanelor participante la funerali, aranjarea mesei de la capul mortului cu cele necesare, aranjarea florilor/coroanelor, distribuirea doliului de pus în piept și a batistelor cu lumânare și bănuț, aranjarea cortigiului funerar etc.)
 • FOTO CERAMICĂ – MONUMENTE FUNERARE
  Pentru realizarea fotografiilor din ceramică, ne puteți aduce pozele eclor dragi.
  La cerere, asigurăm și monumente funerare.
 • INCINERARE
  Agenția noastră va pune la dispoziție 2 PACHETE funerare de incinerare, indiferent de pachetul ales noi ne vom ocupă de toate demersurile în vederea incinerării asigurându-va sicriul de transportsi urnă necesară după efectuarea incinerării cât și programarea trasportului, depunerea la capela, plata taxei de incinerare, eventual cu slujba de incinerare.
 • CANDELABRE DIN FIER FORJAT PENTRU LUMÂNĂRI
 • ASIGURĂM PREOT, CAPELA ȘI BISERICA PRIVATĂ
Scroll to Top