Trei lumanari -Agentia Funerara Paul

Contact Servicii Funerare

Telefon: +40 788 882 411

Email: contact@funerare-nonstop.ro

(Pentru angajare: angajare@funerare-nonstop.ro)

Puncte de lucru:

  1. Bulevardul Theodor Pallady 2, București 077160
  2. Sos. Pantelimon Nr. 291
    (vizavi de Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon”)
  3. Sos. Pantelimon Nr. 2

Program:

Luni: program 24 ore
Marți: program 24 ore
Miercuri: program 24 ore
Joi: program 24 ore
Vineri: program 24 ore
Sâmbăta: program 24 ore
Duminică: program 24 ore

Socials:

Contact Servicii Funerare Complete Cu Atentie La Detalii

Agentia Funerara Paul din Bucuresti ofera servicii complete de inmormantare, avand grija de fiecare detaliu. Echipa noastra de experti se ocupa de tot ceea ce tine de inmormantare, astfel incat familia sa nu fie nevoita sa se ocupe de astfel de detalii.

Suntem diferiti prin faptul ca acordam o atentie deosebita fiecarui client si personalizam serviciile in functie de nevoile si dorintele acestuia. Va oferim asistenta non-stop si consiliere din partea specialistilor nostri funerari, care va pot ajuta cu orice intrebare sau informatii despre procesul de inmormantare.

Printre serviciile noastre se numara transportul funerar, organizarea serviciului religios, consilierea familiei, sicriul sau coşciugul, florile, coroana de flori, monumentul sau plăcuța funerară și alte servicii funerare la cerere. In plus, ne ocupam de formalitatile necesare pentru inregistrarea decesului si eliberarea certificatului de deces.

La Agentia Funerara Paul, suntem foarte profesionisti si respectam familia si persoana decedata. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40788882411 sau prin email la contact@funerare-nonstop.ro pentru a afla mai multe informatii despre serviciile noastre complete si atentie la detalii.

Ingeri-langa-cosciug-maro-Agentia-Funerara-Paul-1

Intampinam cu compasiune si profesionalism

Agentia Funerara Paul din Bucuresti este alaturi de familiile care trec prin momente dificile, oferindu-le servicii funerare complete, cu atentie la detalii.

Suntem aici pentru a va ajuta sa treceti peste aceasta perioada dificila si va oferim tot sprijinul de care aveti nevoie. Ne puteti contacta prin telefon la numarul +40788882411 sau prin email la adresa contact@funerare-nonstop.ro.

Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati, care va vor ajuta in fiecare pas al procesului de inmormantare. Ne asiguram ca totul este organizat in stil si eleganta, in concordanta cu dorintele dumneavoastra si ale familiei.

In plus, oferim servicii de transport funerar, cu respect si grija pentru persoana decedata si pentru familia aflata in doliu. Scopul nostru este de a va oferi servicii funerare de calitate, personalizate pentru fiecare familie in parte, astfel incat sa puteti trece prin aceasta perioada cu mai multa usurinta.

Va invitam sa ne contactati pentru a discuta despre serviciile funerare de care aveti nevoie. Suntem aici pentru a va oferi suportul de care aveti nevoie in aceasta perioada dificila.

Cosciug-alb-cu-multe-flori-albe-Agentia-Funerara-Paul-1

Contact Servicii Funerare, Oferim asistenta non-stop la fiecare pas

Agentia Funerara Paul din Bucuresti dispune de o echipa de profesionisti pregatiti sa ofere asistenta non-stop celor care au nevoie de servicii funerare complete. Suntem aici pentru a va ajuta indiferent de situatia in care va aflati sau de ora.

Daca aveti nevoie de ajutor in organizarea unei inmormantari sau a unui transport funerar, puteti sa ne contactati oricand. Suntem aici pentru a va oferi servicii funerare de calitate, care sa respecte cerintele si dorintele dumneavoastra.

Cu o experienta vasta in domeniul funerar, suntem partenerul de incredere de care aveti nevoie pentru a va ocupa de organizarea unei inmormantari sau a unui transport funerar. Ne ocupam de toate detaliile, astfel incat dumneavoastra sa puteti sa va concentrati pe ce este cu adevarat important, si anume sa va aduceti aminte de cei dragi.

Indiferent de tipul de serviciu pe care il alegeti, ne asiguram ca totul este organizat cu profesionalism si respect. Suntem aici pentru a va oferi sprijin si compasiune in aceasta perioada dificila.

Contact Servicii Funerare

Transport funerar cu respect pentru cele pierdute

Agentia Funerara Paul din Bucuresti ofera servicii funerare complete, cu atentie la detalii, pentru a asigura un sfarsit demn si respectuos celor dragi care au plecat dintre noi. Avem o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 10 ani in industrie, pregatita sa ofere suport emotional si organizare impecabila in fiecare etapa.

Transportul funerar este un aspect critic in procesul de inmormantare, iar noi ne asiguram ca acesta se desfasoara cu profesionalism si in cel mai scurt timp posibil. Folosim vehicule moderne si echipamente speciale pentru a asigura siguranta si confortul familiei afectate.

Echipa noastra de specialisti se concentreaza pe oferirea de servicii funerare personalizate, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarei familii. Putem organiza inmormantari cu stil si eleganta, respectand traditiile si credintele fiecarei familii.

lumanare mica rotunda Agentia Funerara Paul 1

Organizam inmormantari cu stil si eleganta

Agentia Funerara Paul din Bucuresti ofera servicii complete pentru inmormantari cu eleganta si stil. Ne preocupam foarte mult de detalii si suntem alaturi de familiile indurerate in aceste momente grele, oferindu-le ajutorul nostru profesional si compasiunea noastra.

Organizam inmormantari tinand cont de preferintele si traditiile familiei care trece prin momente de durere si suferinta. Asiguram transportul cu respect al persoanelor decedate, pregatindu-le in cel mai bun mod pentru ultimul lor drum.

Datorita experientei noastre indelungate in acest domeniu, ne-am castigat respectul si aprecierea clientilor nostri, oferindu-le servicii de calitate la un pret accesibil. Daca aveti nevoie de servicii funerare, nu ezitati sa ne contactati prin telefon la numarul +40788882411 sau prin email la adresa contact@funerare-nonstop.ro. Suntem disponibili 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, pentru a va ajuta in orice mod posibil.

Scroll to Top