Razvan Cristian Negulcea

Razvan Cristian Negulcea

Adio, scumpul nostru Razvan!

Cu lacrimi în ochi, anunțăm pierderea neașteptată a scumpului nostru Razvan Cristian Negulcea. Născut pe 22 august 2017, ora 14:14, Razvan a adus bucurie și lumina în viețile noastre timp de 2 ani și 4 luni.

Razvan era un baietel vesel și inteligent, mereu zâmbitor și plin de energie. Avea o sora mai mare, Anina, cu care își petrecea mult timp și cu care avea o legătură specială. El era iubit de parinții săi Vasilica și George Negulcea și era un nepot iubitor pentru bunicii din partea mamei, Maria și Fanel.

Adio, scumpul nostru Razvan, vei fi mereu iubit și păstrat în amintirea noastră.

Un suflet vesel și plin de energie

Razvan era un baietel vesel și plin de energie, mereu zâmbitor și gata să-și împărtășească bucuria cu cei din jur. Avea un simț al umorului unic și era mereu dispus să facă glume sau să cânte cântece amuzante.

Era un copil plin de viață și avea o energie contagioasă, care îi atrăgea pe toți cei din jur. Era mereu în mișcare, fie că alerga prin casă sau se juca cu jucăriile sale preferate.

Adormirea lui Razvan lasă un gol imens în inimile noastre, dar vom păstra amintirea sufletului său vesel și plin de energie pentru totdeauna.

Un nepot iubitor și un frate devotat

Razvan era un nepot iubitor și un frate devotat pentru Anina. Împreună, cei doi formau o echipă puternică și aveau o legătură specială, care le va rămâne pentru totdeauna.

Era un nepot iubitor pentru bunicii săi și îi aducea mereu zâmbetul pe fețe cu jocurile sale și glumele sale amuzante. Era întotdeauna gata să le îmbr

ățească iubirea sa și să le ofere un zâmbet când aveau nevoie.

Ca frate, Razvan era devotat Aninei și întotdeauna încerca să o protejeze și să o susțină. Cei doi erau mereu împreună și se distrau la maxim împreună.

Adormirea lui Razvan lasă un gol imens în inimile surorii sale și a bunicilor săi, dar vom păstra amintirea legăturii speciale și a iubirii necondiționate pe care le-a împărtășit cu ei pentru totdeauna.

Lăsând un gol imens în inimile noastre

Adormirea lui Razvan Cristian Negulcea lasă un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și i-au iubit. Era un copil plin de viață, un nepot iubitor și un frate devotat, care a adus bucurie și lumina în viețile celor din jur.

Cu sufletul său vesel și simțul său al umorului fără egal, Razvan a încălzit inimile tuturor și a lăsat o amprentă pozitivă în viețile noastre. Va fi mereu iubit și adorat și va fi păstrat în amintirea noastră ca un copil special și unic, care a lăsat un gol imens în inimile noastre.

Cu o imensa durere in inima,

Tataia Fane

Scroll to Top