Transport funerar – Agentia Paul

Transportarea unui sicriu la o înmormântare poate fi realizată în mai multe moduri. Majoritatea oamenilor însă aleg cea mai simplă variantă, adică o mașină de transport funerar Bucuresti.

Sunt excepții când unele familii preferă să-și pună la dispoziție propria mașină, remorcă, microbuz sau orice alt utilaj în care încape sicriul pentru transport funerar Bucuresti, însă majoritatea preferă să apeleze la o agenție ce se ocupă de toate serviciile aferente, inclusiv transport funerar. Sunt, de asemenea, familii care doresc pentru transport funerar Bucuresti o căruță trasă de cai.

Transport funerar

Un transport funerar constă în transportul persoanei decedate, de obicei așezată în sicriu, dintr-o parte în alta. De exemplu, dacă persoana moare la spital, se va transporta la capelă. Mai apoi, de la capelă, sicriul se va transporta la cimitir.

Mașinile

Mașinile de transport funerar diferă, pentru că și cerințele diferă – unele familii doresc transportul într-o limuzină, altele într-o mașină mai mare unde să încapă mai multe persoane, sau măcar coroanele, în jurul sicriului.

Mașina de transport funerar este condusă de un agent de pompe funbre, care nu are o implicare direct emoțională- cu decedatul, deci poate să se concentreze asupra șofatului.

Pret

Transportul funerar poate fi inclus în costul întregului pachet de servicii funerare sau, după caz, se poate opta individual.

Agenția de servicii funerare Paul oferă o gamă variată de servicii funerare, individuale sau la pachet, inclusiv transport funerar cu mașini speciale sau repatrierea decedatului.

Familia este mult prea implicată emoțional și afectată de tragicul eveniment, pentru a se mai putea ocupa de organizare. Din acest motiv, iau decizia inteligentă de a apela la servicii de pompe funebre. Costurile diferă în funcție de solicitări, însă colaborarea poate avea loc și în baza ajutorului social primit in urma decesului unui membru al familiei.

Așdar, nu trebuie să te îngrijorezi de costuri, ci acestea, pe baza contractului, se vor clarifica după finalizarea evenimentului, atât pentru organizare cât și pentru transport funerar Bucuresti.

Scroll to Top