Servicii Funerare Complete -Agentia Funerara Paul

Termeni si Condiții
Agentia Funerara Paul

Termeni si Condiții -Agentia Funerară Paul

Bine ați venit pe www.funerare-nonstop.ro, site-ul operat de SC PALTON SERV PREST SRL. Acești termeni și condiții au rolul de a vă guverna interacțiunea cu site-ul nostru. Prin utilizarea acestuia, vă declarați de acord cu respectarea acestor reguli.

1. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Tot conținutul prezent pe acest site, fie că este vorba de texte, imagini, logo-uri, grafică, sunete și orice alte materiale, este protejat de legile în vigoare privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Toate drepturile asupra acestora sunt rezervate SC PALTON SERV PREST SRL sau altor titulari de drepturi de autor, după caz. Reproducerea, distribuirea, modificarea sau transmiterea conținutului fără o permisiune scrisă de la SC PALTON SERV PREST SRL sau de la alți titulari de drepturi, după caz, este strict interzisă.

2. Utilizarea site-ului

Site-ul nostru este destinat exclusiv utilizării personale și non-comerciale. Este permisă utilizarea site-ului numai în conformitate cu termenii și condițiile prezentate aici, precum și cu toate legile și reglementările aplicabile.

Este strict interzisă utilizarea site-ului în scopuri ilegale, abuzive, defăimătoare, hărțuitoare, obscene, amenințătoare sau în orice alt mod care ar încălca drepturile altor persoane sau ar încălca orice lege aplicabilă.

3. Limitarea răspunderii

SC PALTON SERV PREST SRL sau oricare dintre reprezentanții săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune care ar putea rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site sau conținutul său. Aceasta include, dar nu se limitează la, pierderi directe, indirecte, incidentale, speciale, exemplare sau consecvențiale (cum ar fi pierderea de profit, pierderea de date sau întreruperea activității), indiferent dacă SC PALTON SERV PREST SRL a fost informată sau nu despre posibilitatea unor astfel de daune.

4. Link-uri către alte site-uri

Site-ul www.funerare-nonstop.ro poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt controlate sau operate de SC PALTON SERV PREST SRL. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau alte practici ale acestor site-uri. Înainte de a utiliza aceste site-uri sau de a furniza informații personale, vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile și politica de confidențialitate a fiecărui site.

5. Modificări ale termenilor și condițiilor

SC PALTON SERV PREST SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără preaviz. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor deveni efective imediat după publicare. De aceea, vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți la curent cu cele mai recente reguli.

6. Responsabilitatea utilizatorului

Fiecare utilizator este responsabil pentru acțiunile pe care le întreprinde în timpul utilizării site-ului. În acest sens, vă rugăm să folosiți site-ul într-un mod responsabil, respectând drepturile celorlalți utilizatori și ale SC PALTON SERV PREST SRL. Orice încălcare a acestor termeni și condiții poate duce la suspendarea sau interzicerea accesului la site.

7. Politica de confidențialitate

Respectăm dreptul dumneavoastră la confidențialitate și ne angajăm să protejăm datele dumneavoastră personale. Pentru mai multe informații despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

8. Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României. Orice litigiu sau dispută care apare în legătură cu acești termeni și condiții va fi rezolvat în instanțele competente din România.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați site-ul nostru și sperăm că experiența dumneavoastră aici va fi plăcută și utilă. Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la acești termeni și condiții, nu ezitați să ne contactați.

9. Informații suplimentare

În dorința de a vă oferi o experiență cât mai plăcută și instructivă, site-ul nostru poate include link-uri către diferite resurse externe, cum ar fi Wikipedia, cea mai mare enciclopedie online. Wikipedia este o sursă incredibilă de informații pe o varietate de subiecte, inclusiv pe teme care se potrivesc cu serviciile noastre funerare. Cu toate acestea, SC PALTON SERV PREST SRL nu este responsabilă pentru exactitatea sau actualitatea informațiilor de pe Wikipedia sau pe orice alt site la care redirecționăm. Vă recomandăm să folosiți aceste resurse cu discernământ și să verificați informațiile de pe mai multe surse.

De asemenea, vă reamintim că Wikipedia este o enciclopedie colaborativă, ceea ce înseamnă că oricine poate contribui la conținutul său. În timp ce comunitatea Wikipedia se străduiește să mențină o calitate înaltă a informațiilor, nu există garanții că toate informațiile sunt 100% exacte sau complete. Înainte de a lua decizii bazate pe aceste informații, vă recomandăm să consultați și alte surse sau să cereți sfatul unui profesionist.

10. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, sau dacă doriți să ne adresați orice fel de feedback, nu ezitați să ne contactați. Suntem mereu deschiși la sugestii și suntem gata să vă ajutăm cu orice probleme legate de utilizarea site-ului nostru. Ne puteți contacta prin e-mail la contact@funerare-nonstop.ro, sau prin telefon la +40 788 882 411.

Scroll to Top